Selecteer een pagina

Blog

 

Werf nooit likes met gratis productacties

Het lijkt zo simpel. Geef een product gratis weg en het enige wat mensen hiervoor hoeven te doen is je pagina te liken. Binnen korte tijd zie je het aantal fans op je Facebook pagina snel stijgen. Mooi. Dat was een groot succes. Tenminste zo lijkt het. Maar wat heeft...

Lees meer

Over Ruud

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan met Facebook marketing. Wat begon vanuit interesse voor mijn foodblog heeft zich inmiddels ontwikkeld tot mijn specialisme. Ik volgde diverse seminars en trainingen om nog effectiever te kunnen worden.

Mijn kennis over adverteren op Facebook zet ik nu in voor de advertentiecampagnes van mijn klanten.

Heb je een vraag over wat Facebook kan betekenen voor jouw business? Stel hem dan gerust.

Gooi je opdracht over de schutting en wij zorgen er voor dat je straks straalt op social media. Of je nu behoefte hebt aan een strakke campagne in je huisstijl of misschien wel een video. Geen nood! We hebben alle kennis binnen handbereik. Doordat we een toffe club freelancers zijn, zetten we alleen de kennis in waar jij behoefte aan hebt. Zo maak jij eenvoudig gebruik van je eigen creatieve top team.

SOCIAL MEDIA BUREAU

Wij helpen jouw bedrijf succesvol te zijn op social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin door het inzetten van advertentiecampagnes. Heb je meer behoefte aan Google Ads? Geen paniek! Want ook daar zijn we heer en meester in.

Contact

Zuideinde 121B
1541 CC Koog aan de Zaan

T. 075-2022240
E. hallo@brandengineers.nl