internet marketing zaandam

Internet marketing voor het MKB

Als het om online marketing gaat ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn er gek op!

In de dagelijkse praktijk merken we regelmatig dat bedrijven het belang van internet marketing inzien, maar niet genoeg kennis hebben om het zelf te doen. Brand Engineers helpt bedrijven met een maatwerk oplossing. Hierdoor beschik jij over een marketingteam, maar betaal je slechts een fractie van die kosten.

Vind je online marketing belangrijk, maar weet je niet precies waar te beginnen? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met je aan om de behoeften te onderzoeken. Kosten: een kopje koffie.

Wij helpen je met

Google Adwords

Met Google Adwords adverteert op het zoekgedrag van je doelgroep. Onafhankelijk van plek en tijd. Wij zetten Adwords advertentiecampagne op en beheren ze.

Meer informatie

Facebook Adverteren

Breng je diensten effectief onder de aandacht van een zeer gerichte doelgroep. Wij zetten Facebook advertentiecampagnes voor je op en beheren ze.

Meer informatie

Vindbaarheid

Een website hebben is een goed begin. Maar hoe zorg jij ervoor dat je website ook vindbaar is in Google? Wij analyseren je website en komen tot een plan om de vindbaarheid te verbeteren.

Meer informatie

Meer online verkopen met adverteren 

null

Gratis marketing

Natuurlijk begrijpen wij dat je het liefst zo min mogelijk geld aan marketing uitgeeft. En op internet kan toch veel gratis? Neem Facebook en de organische zoekresultaten in Google. Daar hoef je geen stuiver aan uit te geven.

Stevige concurrentie

Tenminste dat lijkt zo. Het wordt steeds moeilijker om zonder marketingbudget zichtbaar te blijven. Het bereik op Facebook is slechts 6% en neemt steeds verder af. Terwijl grote bedrijven de zoekresultaten in Google domineren. Ga die concurrentiestrijd maar eens aan.

Meer klanten

Online adverteren zorgt ervoor dat jij op het juiste moment zichtbaar bent. Hierdoor neemt de kans op een aankoop sterk toe. Met Google richt je advertenties eenvoudig tot het zoekgedrag van de doelgroep en ben je verzekerd van een plek op de eerste pagina. Terwijl je met Facebook zeer gericht adverteert onder een zeer gerichte doelgroep. En misschien nog wel belangrijker. Je adverteert op de meest persoonlijke plek ter wereld.

Grip op je budget

Je scoort met relevantie, krijgt meer klanten en hebt grip op iedere Euro die je uitgeeft.  Interesse? Lees meer over Facebook en Adwords of neem contact op voor de mogelijkheden.

null
null

Overtuig jezelf en

vraag de quickscan aan

Wij analyseren gratis jouw Facebook advertentiecampagne en Adwords advertentiecampagne. Je ontvangt van ons een vrijblijvend rapport met concrete verbeterpunten. Nieuwsgierig?