Selecteer een pagina

Job Alert

Creëer een enorm bereik aan geïnteresseerde kandidaten

Supersnel relevante kandidaten bereiken

Als werkgever is het lastig om in een arbeidsmarkt met moordende concurrentie goed zichtbaar te zijn voor de juiste kandidaten. Heb je ze eindelijk gevonden, dan kaapt je concurrent ze net voor je neus weg. Flink balen, maar dat kan anders! Want met Job Alert leg jij via social media supersnel contact onder een groot bereik aan relevante kandidaten met interesse om bij jou aan de slag te gaan. Job Alert is nieuw en uniek en zorgt ervoor dat jij je concurrenten een stap voor bent in de strijd om top kandidaten.

Herken je dit

Z

De concurrentie op de arbeidsmarkt is moordend

Z

Je bent veel tijd kwijt aan het searchen naar kandidaten

Z

Je bent niet goed zichtbaar op de arbeidsmarkt

Z

Concurrenten zijn je voor bij het aannemen van een kandidaat

Z

Je hebt veel vacatures om te vervullen

Z

Je kunt niet genoeg kandidaten vinden

Z

Je bent veel geld kwijt aan dure jobboards

Stel je eens voor dat

Z

Je concurrenten een stap voor bent

Z

Honderden enthousiaste kandidaten binnen handbereik hebt

Z

Waarmee je op ieder gewenst moment direct in contact staat

Z

Die je binnen enkele seconden aanspreekt met nieuwe vacatures

Z

Zichtbaar bent op de juiste momenten voor je juiste kandidaten

Z

Je minder tijd kwijt bent aan searchen

Z

Zodat je tijd overhoudt om aan andere zaken te besteden

Job Alert brengt je supersnel in contact met honderden relevante kandidaten.

Wat anderen zeggen

“De Vacature Service is een enorm aanvulling op de wervingscampagnes van Amaris. Wij benaderen hierdoor potentiële kandidaten op een pro actieve manier. We kunnen door middel van deze service gericht kandidaten uitnodigingen voor onze banenmarkt en open vacatures sturen. Het is een persoonlijkere benadering van de kandidaten, ze worden met naam aangesproken en alleen benadert met informatie die zij willen ontvangen.”

Sabine van Balen – Recruiter bij Amaris

Zo werkt het

1. Kandidaten vinden

Jouw Job Alert wordt door middel van advertenties getoond op social media aan een relevante doelgroep. Is de nieuwsgierigheid gewekt dan klikt men op de advertentie om zich aan te melden.

2. Aanmelden voor Job Alert

Job Alert stelt kandidaten een aantal vragen om hun voorkeuren inzichtelijk te maken. De voorkeuren worden opgeslagen. Denk hierbij aan functie, locatie en dienstverband. Zo bouwen we aan je bereik van geïnteresseerde kandidaten.

3. Vacature versturen

Heb je een nieuwe vacature? Dan sturen we die binnen enkele seconde uit naar relevante kandidaten. Die ontvangen jouw Job Alert  op hun telefoon. Bij interesse klikt met direct door naar de website of stelt men een vraag aan een recruiter.

Ervaar Job Alert zelf

10 redenen waarom
je Job Alert moet hebben

Z

Creëert een enorm en uniek bereik onder relevante kandidaten

Z

Doorklikratio veel hoger dan bij e-mail (gemiddeld 75%!)

Z

Openingsrate vacatures veel hoger dan bij e-mail (gemiddeld 95%!)

Z

Enorme tijdsbesparing op searchen

Z

Vergroot eigen database met gemotiveerde kandidaten

Z

Kandidaat bouwt direct een band op met werkgever

Z

AVG proof! > We verzamelen geen gegevens, maar voorkeuren

Z

Duurzame investering t.o.v. dure jobboards

Z

Verstuur gepersonaliseerde berichten naar kandidaten

Z

Op elk gewenst moment de juiste kandidaten bereiken

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil met searchen?

Waar searchen je veel tijd kost, neemt Job Alert je werk uithanden. Het zoekt zelf naar potentiële kandidaten en vraagt ze om zich aan te melden. Je hoeft zelf geen actie op te ondernemen. Kandidaten melden zich aan, geven zelf hun voorkeuren aan en slaan deze op.

Hoe komt de kandidaat in aanraking met Job Alert?

We adverteren jouw Job Alert op Facebook en Instagram onder personen die voldoen aan jouw doelgroep criteria. Heeft de kandidaat interesse om zich in te schrijven? Dan start hij Job Alert met een druk op de knop. Job Alert start vervolgens automatisch het gesprek met de kandidaat.

Kan ik Job Alert ook op andere kanalen inzetten?

Ja, dat kan. Je krijgt een unieke link die verwijst naar jouw Job Alert. Deze link kun je overal gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, in nieuwsbrieven, in blogs, op Linkedin of als handtekening in je e-mail.

Kan ik direct in contact komen met hot prospect kandidaten?

Dat is zeker mogelijk. Wanneer jij met direct met kandidaten in contact wil komen die doen aan specifieke criteria dan laten we dit de kandidaat weten. Is deze geïnteresseerd om direct met jou in gesprek te gaan, dan start hij met een klik een gesprek met je.

Wat heb ik nodig om te starten met Job Alert?

Om te starten heb je een Facebook bedrijfspagina, advertentie account en een Instagram profiel nodig.

Hoe stuur ik een vacature toe?

Dan doen wij voor je. Jij geeft aan welke vacature je wilt versturen en wanneer. Vervolgens maken wij de Job Alert aan en plannen het bericht in op het gewenste moment.

Kan ik ook een vacature toesturen naar specifieke kandidaten?

Dat is mogelijk. We stellen groepen samen op basis van de voorkeuren die kandidaten aangeven. Hier kunnen we zeer gericht in filteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen parttime senior kandidaten aan te spreken voor een bepaalde locatie.

Hoe ontvangen kandidaten onze vacatures?

Wanneer de Job Alert is uitgestuurd, ontvangen kandidaten via Facebook Messenger een bericht. Dit bericht komt als pushbericht binnen op een telefoon. Het scherm licht op en de trilfunctie gaat af. Hierdoor is er maximale aandacht voor jouw Alert. De resultaten zijn hierdoor erg positief. Ruim 90% opent het bericht en 80% klikt door naar de vacature.

Kan ik ook kandidaten uit Job Alert verwijderen?

Het is mogelijk om bepaalde personen waar het bedrijf geen goede ervaringen mee heeft te verwijderen. Zij merken niet dat ze zijn uitgeschreven, maar ontvangen in de toekomst geen Alerts meer.

Is Job Alert AVG proof?

Job Alert is AVG proof. We slaan geen persoonlijke gegevens op, maar enkele de voorkeuren van kandidaten.

Gooi je opdracht over de schutting en wij zorgen er voor dat je straks straalt op social media. Of je nu behoefte hebt aan een strakke campagne in je huisstijl of misschien wel een video. Geen nood! We hebben alle kennis binnen handbereik. Doordat we een toffe club freelancers zijn, zetten we alleen de kennis in waar jij behoefte aan hebt. Zo maak jij eenvoudig gebruik van je eigen creatieve top team.

SOCIAL MEDIA BUREAU

Wij helpen jouw bedrijf succesvol te zijn op social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin door het inzetten van advertentiecampagnes. Heb je meer behoefte aan Google Ads? Geen paniek! Want ook daar zijn we heer en meester in.

Contact

Zuideinde 121B
1541 CC Koog aan de Zaan

T. 075-2022240
E. hallo@brandengineers.nl