Selecteer een pagina

Job Alert

Creëer je eigen vijver vol gemotiveerde kandidaten

Een stap voor op je concurrenten

Je zit in een arbeidsmarkt met moordende concurrentie. Het is dringen geblazen en daarom ben je niet altijd goed zichtbaar. Heb je eindelijk een goede kandidaat gevonden, legt je concurrent hem nét vast. Ongelofelijk frustrerend. Je hebt al zoveel vacatures. Hoe ga je die vullen als je niet genoeg kandidaten hebt?

Gelukkig is er Job Alert. Hiermee put je uit een eigen database vol geïnteresseerde kandidaten. Die je oneindig lang mag bewaren. Handig voor toekomstige vacatures! En op elk gewenst moment verstuur je binnen no time een gepersonaliseerd bericht van je nieuwste vacature naar relevante kandidaten. Super handig! Het maakt je zichtbaar, geeft je een voorsprong op concurrenten en bespaart je veel tijd.

Zo werkt het

Kandidaat ziet advertentie

Wij laten jouw Job Alert advertentie zien aan een relevante doelgroep in de omgeving van de vestiging(en) op Facebook en Instagram. Wanneer de kandidaat nieuwsgierig is klikt hij op de advertentie om zich aan te melden.

Schrijft zich in

Na het klikken begint de chatbot een kort gesprek met de kandidaat. Zo filteren we snel interesses uit. Denk bijvoorbeeld aan functies en locaties. De kandidaat geeft zelf aan waarvan hij wel en niet van op hoogte wil blijven. Zo bouwen we aan een waardevolle database vol geïnteresseerde kandidaten.

Ontvangt Job Alert

Heb je een vacature? Dan sturen we die z.s.m. uit. We sturen de vacature alleen naar relevante kandidaten. De kandidaat ontvangt de Job Alert via Messenger en zal in veel gevallen een notificatie op zijn home scherm krijgen. Heeft hij interesse? Dan is hij een klik verwijderd om te solliciteren op jouw website.

Ervaar Job Alert zelf

10 redenen waarom
je Job Alert moet hebben

Z

Vergroot eigen database met gemotiveerde kandidaten

Z

AVG proof! > We verzamelen geen gegevens, enkel interesse

Z

Duurzame investering i.v.m. dure jobboards

Z

Mogelijkheid op voorselectie kernwaarden van werkgever

Z

Verstuur gepersonaliseerde berichten naar kandidaten

Z

Op elk gewenst moment de juiste kandidaten bereiken

Z

Vergroot toegankelijkheid voor kandidaten tot organisatie

Z

Openingsrate vacatures veel hoger dan bij e-mail (gemiddeld 95%!)

Z

Doorklikratio veel hoger dan bij e-mail (gemiddeld 75%!)

Z

Minder tijd kwijt aan searchen

Wat anderen zeggen

“De Vacature Service is een enorm aanvulling op de wervingscampagnes van Amaris. Wij benaderen hierdoor potentiële kandidaten op een pro actieve manier. We kunnen door middel van deze service gericht kandidaten uitnodigingen voor onze banenmarkt en open vacatures sturen. Het is een persoonlijkere benadering van de kandidaten, ze worden met naam aangesproken en alleen benadert met informatie die zij willen ontvangen.”

Sabine van Balen – Recruiter bij Amaris

Tik, klik, klaar

Een vacature vul je liever vandaag dan morgen. Snelheid is geboden, maar zelf searchen kost veel tijd. Met Job Alert verstuur je met één druk op de knop gericht vacatures naar geïnteresseerde kandidaten. Je Alert verschijnt binnen enkele seconde op het telefoonscherm van de kandidaat. Toch liever een event promoten of een andere aanpak? Geen probleem! Job Alert pas je naar wens a la minute aan. Handig toch?!

> Gemak > Flexibel > Snel

Altijd binnen handbereik

We personaliseren je Job Alert. De kandidaat ontvangt een bericht met zijn eigen naam. En dat werkt, want maatwerk maakt enthousiast!

Met Job Alert doe je dat. Want door het gebruik van Messenger is je bericht niet alleen gepersonaliseerd, maar start de kandidaat ook met één druk op de knop een gesprek met je. Job Alert voelt voor kandidaten intuïtief aan en daarom scoort het verbluffend beter dan e-mail. Je berichten worden tot wel tien keer meer geopend!

> Persoonlijk > Intuïtief

Blijvende waarde

Maak je geen zorgen over de AVG. Want kandidaten melden zichzelf aan voor jouw Alerts. Men geeft interesse en geen CV. Hierdoor bouw je aan een relevante database zonder houdbaarheidsdatum. Dat is een stuk efficiënter dan eenmalige dure vacatures op jobboards. En heeft een kandidaat geen interesse meer? Dan schrijft hij zich met een druk op de knop zo weer uit.

> Eigen database > Toekomstbestendig

Steel de show

Bouw aan een toekomstbestendige werving met een bron aan geïnteresseerde kandidaten binnen handbereik. Maak het mogelijk met Job Alert.

Je zet op ieder moment een gepersonaliseerde vacature in de spotlight bij kandidaten die staan te springen om bij je aan de slag te gaan. En dat terwijl ze op de bus wachten of aan de keukentafel zitten. Je bent altijd dichtbij.

Job Alert zet je aan de bal op de arbeidsmarkt. Het is flexibel en altijd afgestemd op jouw werving. Jij bent de trendsetter! En dat blijft niet onopgemerkt. Zo sta jij altijd 1-0 voor tegen je concurrenten.

Gooi je opdracht over de schutting en wij zorgen er voor dat je straks straalt op social media. Of je nu behoefte hebt aan een strakke campagne in je huisstijl of misschien wel een video. Geen nood! We hebben alle kennis binnen handbereik. Doordat we een toffe club freelancers zijn, zetten we alleen de kennis in waar jij behoefte aan hebt. Zo maak jij eenvoudig gebruik van je eigen creatieve top team.

SOCIAL MEDIA BUREAU

Wij helpen jouw bedrijf succesvol te zijn op social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin door het inzetten van advertentiecampagnes. Heb je meer behoefte aan Google Ads? Geen paniek! Want ook daar zijn we heer en meester in.

Contact

Zuideinde 121B
1541 CC Koog aan de Zaan

T. 075-2022240
E. hallo@brandengineers.nl